Reklameanalyse VW – Generationer

Indledning
Reklamefilmen reklamerer for den nye Golf GTE, dog er det ikke en tydelig reklame før til slut i videoen, hvor GTE’en kommer til syne.

Filmen starter ud ved at hoppe direkte ind i handlingen, hvor man ser den formodentlige hovedperson, Alex, stoppe sin gamle VW, stige ud og begynde at skrige af himlen. Dette medvirker til at gøre seerne mere interesseret i at finde ud af, hvad der foregår. Derefter hopper man tilbage i tiden, hvilket seerne endnu ikke ved, at man gør. Her ser man Alex i en garage.

Han sidder med et gammelt skakbræt af træ og en kop med Volkswagen logoet på. Hans mor kommer ind og spørger ham, om han er okay, hvorefter han svarer ja. Dette er en relativ kort scene, som kan virke forvirrende for en førstegangsseer, da man endnu ikke har set, hvad de forskellige ting betyder.

Uddrag
Herefter hopper man tilbage til den næste del af den allerførste scene, hvor Alex står på en mark og skriger ud i luften. Man ser ham sætte bilen i bakgear, og derefter skifter scenen til ham og faderen, der sidder i bilen på vej hjem igen.

De stopper ved en tankstation, hvor faderen står indenfor med en kop kaffe, hvorefter Alex kommer ind med VW koppen og beder om kaffe i den. I et kort øjeblik ser man faderen smile. Dette har en positiv indvirkning på seerne, da der langsomt kommer en bedre stemning i filmen.

VW har forsøgt at få sit logo ind i forskellige scener, hvor seerne føler glæde. Det har formentligt til formål at få seerne til at associer VW logoet med glæde, når de ser det.

Nu de på vej hjem, og faderen har rullet sit vindue ned. Han sidder glad med sin kaffe i hånden og albuen ud ad vinduet og nyder den friske luft. Alex vil godt have rullet vinduet op, men da faderen ikke vil, rækker Alex over og forsøger at lukke det selv. Dette resulterer i, at faderen spilder sin kaffe udover måtterne i bunden af bilen.

Det gør faderen ked af det, og her får seeren så et indblik i, hvor betydningsfuld denne bil er for Alex’ far. Man kan også sige, at Alex også selv får et wake up call, fordi efterfølgende stiger Alex ud af bilen og forsøger at fjerne pletten med sin skjorte. Hvis man kigger tilbage på Alex og hans fars samtale ved vandparken, får man en fornemmelse af, at Alex har en konflikt med selve bilen og ikke sin far.

Dette kan være fordi, Alex måske har følt, at hans far har gået mere op i bilen end i ham.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!