Indledning
Denne roman blev udgivet den 2. november 2015. Denne roman fortæller ikke kun ideen om at vokse op i et slumkvarter blandt mange indvandre som dansker, men forklarer også

hvordan det er at vokse op tæt på kriminelle og voldelige kriminelle. Og helt klart også hvordan det påvirker senere i livet. Uddraget af planen omhandler vores hovedpersonen ved navn Hr. Pape der bor på Amager.

Uddrag
Han beskrev sig selv som en bleg kartoffel som indikere at han ikke ligner Ali, Rashid eller Duygu, han føler sig ude fra fælleskabet også i hans klasse da han er en af boldmongolerne ” Og så er der Thomas og mig.

Vi bliver kaldt for boldmongolerne. Vi duer kun til at stå på mål, til at stå i vejen, og ikke en gang det er vi gode nok til.

At være henholdsvis første- og anden målmand på klasseholdet er den eneste fælles oplevelse vi har med de andre drenge i skoletiden. Ellers er vi overladt til os selv og hinandens selskab som vi har haft siden vi var helt små”

Normalt udstråler man sig af det sted man kommer fra, men Hr. Pape prøver ligesom at bryde dette mønster. Tekstens komposition er stillet op kronologisk det betyder at hver en begivenhed i uddraget sker i en retmæssige rækkefølge.

Først begynder det i kvarteret hvor Hr. Pape er vokset op i da han gå ned ad gaden, så begynder han at beskrive alt det han ser alt det fysiske miljø i ghettoen og også hvordan den normale hver dag er.

Efterfølgende får vi som læser en fin beskrivelse af den skole han gå på, sammen med de sociale problemer der inkluderes. Vi ser ikke nogen flashbacks, dog ser vi uddraget i nutid. Personerne og miljøet er fortalt med henblik på fortiden fx.