Normal A/S & Ege A/S | Værdikæde | Afsætning

Indholdsfortegnelse
Støtte-aktiviteter
Menneskelige ressourcer
Teknologiske ressourcer
Indkøbsfunktion

Primære-aktiviteter
Indgående logistik
Markedsføring og salg
Service-aktiviteter
Kernekompetence

Værdikæde
Støtteaktiviteter
Menneskelige resurser
Teknologisk udvikling

Primære aktiviteter
Indgående logistik
Produktion
Udgående logistik
Service efter salg
Delkonklusion

Uddrag
Normal har en god og velfungerende organisationsstruktur.
Virksomhedens infrastruktur lægger hos Bo Christensen, som oprindeligt er manden bag hele ideen. I virksomheden hedder formanden Jan Lehrmann. Selve Normals ejerkreds er til dags dato optrædende af; Bo Christensen, Jan Lehrmann, Torben Mouritzen og Anders Poulsen. Virksomheden centrallager er placeret i Århus i Braband. NORMAL har haft en kæmpemæssigvækst og er på markedsmæssig plan eksploderet rundt på markedet de sidste par år, hvilket betyder at de har fået etableret forskellige og store afdelinger i form af, projektledelse, strategi, økonomi, IT, projektledelse, salg, logostik og marketing.

Menneskelige ressourcer
I form af menneskelige ressourcer, har NORMAL igennem deres virksomheds korte livscyklus, haft fokus på at deres medarbejdere skal være kompetente. Dog har de som virksomhed måtte nedgradere denne tankegang lidt, da virksomheden som sagt eksploderede på meget kort tid – dette resulterede i åbning af langt flere butikker, som betyder at ansættelse af flere medarbejdere er påkrævet.

Teknologiske ressourcer
Virksomhedens teknologiske ressourcer har en stor indflydelse på at deres butikker er velfungerende. Normals IT-afdeling har en stor betydning for hverdagen i Normal. Hos virksomheden er der en masse opgaver og generelle ting, som projektafdelingen skal have opfyldt, dette står IT-afdelingen primært for. Det tætte samarbejde og organisering imellem afdelingerne har kæmpemæssig betydning for virksomhedens ydeevne og struktur, og er faktisk altafgørende for at være en pligtopfyldende virksomhed. Virksomheden har derudover også taget den beslutning at udvide markedet til Norge og Sverige, dette betyder eksempelvis at nye sprog skal in programmeres og registreres i deres bestillingssystem.

---

Værdikæde
Støtteaktiviteter
Virksomhedens infrastruktur
Egetæpper har deres produktion i Herning, Egetæpper har meget bevidst valgt at have den primære produktion i Danmark. Dette er for at holde den høje kvalitet på deres produkter, men også for at holde det høje serviceniveau som de er kendt for.
Infrastrukturen er i høj grad påvirket af, at de primære aktiviteter involverer Danmark. Eftersom det hjælper Egetæpper til at holde samarbejdet om kvalitet og salg på et højt niveau.
Da design og produktion forgår i samme land, har virksomheden og bedre mulighed for at være innovative og gøre virksomheden endnu bedre.

Menneskelige resurser
I videoerne hører vi om, hvordan Egetæpper har haft stor fokus på, hvordan de kan gøre deres medarbejdere bedre og mere kvalificeret. Dette er noget de
Har gjort, da uddannelse altid har været en mangelvare i tekstilbranchen, hvor Egetæpper nu befinder sig. Efter Egetæpper har investeret i nye fabrikker, med bedre teknologi, så betyder uddannelsen af medarbejdere mere end før.

Egetæpper laver kvalitetskontrol hver gang de får nye produkter ind ad døren, dette forgår som sagt i Danmark. Danmark er kendt for deres høje kvalitet og derfor giver det merværdi til produkterne, at kvalitetskontrollen forgår i Danmark.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her