Menneskers fællesnævner

Indledning
For at mennesket kan udvikle en indre forståelse for dødens egentlige betydning og derved kunne gå modigt imod den, så skal personen have læst, set, hørt eller erfaret om dødens effekt på et dybere niveau. Mennesket er tilbøjeligt til at overse den dybere mening med døden og derved kun kender til den overfladiske divination. Mennesket har alle deres personlige drømme og forventninger til det perfekte liv. Selvom disse drømme kan indeholde vidt forskellige aspekter, så har de samme formål, nemlig at kunne gøre individet stolt over sin egen levetid. Drømmen kan være at nyde sine sidste dage tilbagelænet i en Arne Jacobsen, helt afklaret med sin nuværende tilstand, velvidende at man har levet livet til det fuleste og bare for engang skyld lige vil smække benende op på sofabordene, hvor det fine royal Copenhagen stel stå, bare fordi man kan og har fortjent det.

Uddrag
vis man ønsker at leve et liv uden at være bange for døden og hvad der sker efter, så lever man det optimale liv. Dog er verden ikke skuet sammen således. Mennesket i dag frygter nærmest at dø, og ser ikke den ro og livsbekræftning der er ved det. I stedet for at går og være bange for at dø, så respekter døden og se det som en form for fortjeneste på at have levet det optimale liv.

Mennesket glemmer god at leve det liv de drømmer om og stiller sig ofte i situationer hvor de i stedet for at handle blot tænker. I stedet for at udføre den livsbekræftende handling som har været på tankerne, om at bestige Kilimanjaro eller købe sin drømmebil. I stedet for at udføre handlingen drager individet til tankerne og begynder at tvivle på sig selv og siger derved til sig selv ”Jeg ville ønske jeg havde haft modet til at leve det liv jeg ønskede frem for det liv andre forventede jeg skulle leve” eller ”Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at udtrykke mine sande følelser og tanker”.

Det er utroligt vigtigt at man som mennesker forstår klart og tydeligt, at man ikke bare er blevet placeret på planeten jorden ved en fejl. Der er en grund, og den grund skal man kunne være i stand til at gennemskue for at kunne leve det optimale liv man ønsker.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu