Lego case | Købsanalyse

Indholdsfortegnelse
Kilde:

Uddrag
I dette case vil jeg mene at dette køb skal betragtes som et ny køb. Selvom det er produkt de som virksomhed har stort og bredt kendskab til, da det er handel med en ny leverandør.

Derfor er det vigtig for så veletableret virksomhed som Lego at have stor fokus på det første køb, så det sikrer sig at deres høje kvalitetskrav bliver mødt – og dermed som virksomhed fortsætter deres velfungerende forretning.

Dette køb kræver en stor mængde arbejder for forskellige afdelinger i virksomhed. Det gør det i og med, at dette typekøb kræver at der bliver læst op og undersøgt om hvordan virksomheden forventer at deres nye producenter skal producere produkterne, så de lever op til virksomheden og forbrugernes høje forventninger.

Denne proces, er ekstra vigtig at gå i dybde med, således at de efterfølgende modificerede køb ikke behøves de store ændringer. Det første køb sætter rammerne for fremadrettet køb af dette produkt.

Derudover er der ved et førstegangs køb er større risiko for at produktet kommer ud anderledes end ved Lego gamle leverandører, da det er et nyt firma som for første gang skal producere Legos unikke produkt.

Dette gælder de helt små deltager og forandringer, derfor er det vigtig med et større team af medarbejdere og længere tid til at understøtte dette typekøb.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu