Lagkagehusets | Noter

Indholdsfortegnelse
Spørgsmål:
1. Analyser Lagkagehusets interne forhold
- Lagkagehusets værdikæde:
- Ansoffs vækststrategi:
- Målgruppe:
- De 4 P’er:
- SWOT-analyse:
2. Udvælg en væsentlig udfordring for Lagkagehuset og diskuter mulige løsningsforslag i forbindelse med denne udfordring.

Uddrag
1. Analyser Lagkagehusets interne forhold
For at analysere Lagkagehusets internet forhold er der herunder set på værdikæden, vækststrategi, målgruppe, de 4 p’er, SWOT-analyse

Lagkagehusets værdikæde:
Virksomhedens infrastruktur:

Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Ole og Steen. I dag er CEO for Lagkagehuset Jason Cotta. Lagkagehuset er ejet af en privat kapital virksomhed ved navn FSN. Virksomheden er opdelt efter følgende funktioner: Supply Chain, Økonomi, Marketing, Social Media, Udlandet. Lagkagehuset fik i

Indgående logistik:
Virksomheden producerer deres produkter, kager og brød, i deres klynger i henholdsvis Fredericia, Viborg og København.

Yderligere produceres deres produkter også hos enkelte af deres større butikker. Bagerierne leverer de færdige produkter til deres butikker.

Vi bliver ikke oplyst omkring hvor Lagkagehuset modtager sine råvarer, men da mange af deres produkter indeholder mælk gær, mel osv. vil et kvalificeret gæt være at virksomheden har en aftale med en mejeriproducent

samt andre leverandøraftaler med producenter af mel og diverse andre råvarer. De tre største bagerier, som er nævnt tidligere, er ansvarligt for at leverer produkter 3-4 gange dagligt til deres butikker.

Produktion:
I forhold til Lagkagehusets produktion, er der her taget udgangspunkt i Priorparken som er virksomhedens største fatalitet i Østdanmark og generelt Danmark.

Her afbages der ca. 27,5 millioner brød, kager og diverse andre ting om året i Priorparkens forskellige afdelinger. Det er delt op således at der i Priorparken er et bageri til bagning af brød og rugbrød.

Derudover er der et såkaldt wieneri hvor der produceres wienerbrød, og et konditori hvor konditorvarerne fremstilles og slutvis et pakkeri, hvor alle varer pakkes og distribueres ud på biler til de 50 plus butikker, som Priorparken servicerer.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu