Krigens mange ansigter og konsekvenser

Indledning
Hvordan beskriver jeg ordet krig og hvad tænker jeg på, når jeg hører ordet krig? Ud fra de artikler jeg har læst, synes jeg, at et gennemgåede tema er, at krig koster utallige menneskeliv og mange penge.

At meningen med krig er at skabe fred, men at krig ikke altid virker efter hensigten. Der beskrives også, at man ikke mener, at man kan undgå krig, at det er nødvendigt for at opnå målet.

Uddrag
Men hvad er krig? Jeg har aldrig selv oplevet krig, men når jeg tænker på ordet krig, tænker jeg ofte på de store verdenskrige. Jeg har hørt og læst om første og anden verdenskrig og de tusindvis at uskyldige mennesker, der blev slået ihjel på grund af én mands værk.

Jeg har dog også svært ved at se, hvordan f.eks. anden verdenskrig kunne være undgået, idet det er svært for mig at se anden udvej end at nedkæmpe Hitlers diktatoriske ledelse, og hans syn på bestemte menneskegrupper og deres religiøse overbevisning.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her