Karaktesering af virksomheden:

Virksomheden Hummel er en produktionsvirksomhed, da de producerer deres egne varer. Hummel benytter sig af markedsføringskonceptet, da de kan skabe et større overskud ved at markedsføre efter kundernes behov og ønsker, og derved produktudvikle deres varer.

Virksomheden Hummel operer på to forskellige markeder; Buisnes-Customer (B2C), Buisnes-Buisnes (B2B) de sælger til andre virksomheder som sport24

Intersport og Sportsmaster, derudover kan man købe varer på deres hjemmeside direkte hjem til en selv.

Hummels klare mission er at ændre verden gennem sport, Hummel tror på at sport er et vigtigt redskab til at bringe mennesker sammen uanset alder, køn, religion eller kultur.

Indholdsfortegnelse
Analyse af Hummel - Afsætning:
Karaktesering af virksomheden:
Markettingmix:
- Pris:
- Promotion:
- Distribution:
- Branding:
Omverdensmodellen:
- Den uafhængige omverden:
- Demografiske forhold:
- Økonomiske forhold:
- Kulturelle forhold:
- Teknologiske forhold:
- Den afhængige omverden:
- Konkurrenter:
- Leverandør:
- Mellemhandlere:
- Kunder:
- Mode:
Værdikæde analyse:
- Støtteaktiviteter:
- Virksomhedens infrastruktur:
- Menneskelige ressourcer:
- Teknologi:
- Indkøb:
- Primære Aktiviteter:
- Indgående logistik:
- Produktion:
- Udgående logistik:
- Markedsføring og salg:
- Service:
3 forslag som virksomheden kan foretage:

Uddrag
Økonomiske forhold:
Den økonomiske indflydelse er hovedsageligt økonomiske kriser. Hvis der opstår en økonomisk krise i Danmark, påvirkes Hummel samt andre virksomheder økonomimæssigt.

Den danske befolkning står med få penge i lommen, og er ikke villige til at bruge penge. Det betyder, at Hummel er nødsaget til at sænke priserne på sine produkter.

Omsætningen falder, og det samme gør afsætningen. Det resulterer i, at Hummel er tvunget til at fyre medarbejdere. Hele denne proces resulterer i at Hummels konkurrenceevne svækkes.

Kulturelle forhold:
Hummels salgsmuligheder er præget af det internationale miljø. Hummel sælger sine produkter internationalt og eksporterer i store mængder til udlandet. Hummel giver udenlandske virksomheder i samme branche øget konkurrence.