Indledning
Hi-Fi klubben er en dansk virksomhed der blev stiftet i 1980. Ejerne Peter Lyngdorf var ikke tilfreds med den kvalitet der kunne købes i butikkerne og startede derfor sin egen virksomhed op.

I dag består detailkæden Hi-Fi klubben af 104 butikker på fem markeder, med omkring 700 medarbejder på tværs af alle markederne. Hovedkontoret ligger i Lystrup med 37 ansatte.

Indholdsfortegnelse
Attention:
Interest:
Desire:
Action:

Uddrag
HiFi klubben logo er meget neutral, da det er sort og hvid. Hi-Fi klubben er et paraplymærke, fordi at HiFi logoet indgår i forskellige produkter, som radioer, høretelefoner, højtaler, tv o.v.s

HiFi klubben er en indirekte distribution, fordi de har nogen der laver deres produkter, som sender det videre til dem, og så videre til butikkerne.

HiFi klubben går meget op i deres E-handel, da deres hjemme ser meget pænt ud. Deres logo går meget ind i deres hjemmeside da det hele derind er sort og hvid ligesom deres logo.

Men ved ihvertfald, når man kommer ind på deres hjemmeside, så er det en elektronik hjemmeside/butik. Hi- Fi klubben bruger B-2-C