Giv os livet tilbage | Analyse | Mette Bonnema Fisker

Indledning
COVID-19 restriktionerne har påvirket hele landet, både de unge men samt også de ældre. Ikke nok med det har det påvirket landet, har det også påvirket landene omkring os.

landende har haft forskellige restriktioner, nogle strammere end andre. Restriktionerne behandles forskelligt fra person til person. Nogle tager dem meget bogstavelige mens andre ser dem mere som en vejledning.

Dermed vil jeg undersøge, om restriktionerne i virkeligheden er en nødvendighed for overlevelse, og om samfundets borgerer, overholder dem.

Uddrag
Mette Bonnema Fisker lægger ikke skjul på sin holdning i læserbrevet ”giv os livet tilbage”. Hendes formål med læserbrevet er blandt andet, at få regeringen til at lytte. Hendes håb er, at regeringen kan se at livsglæden ikke længere er gældende hos de danske borgere.

”Den aktuelle politiske linje fanger os i et limbo, hvor frygten får lov til at dominere. Hvor livskvantitet og overlevelse prioriteres over mental sundhed og livsglæde.” - dette citat fra Mette Bonnema Fisker understreger hendes hovedpointe.

Hun mener, at regeringen har taget en overdreven beslutning, som der ikke var en nødvendighed. Hun påpeger dog også, at regeringens synspunkt ændres i løbet af coronakrisen.

I foråret meldte regeringen ud, at målet var ikke at overbelaste sundhedsvæsnet, og sikre sig at befolkningen ikke fik corona på samme tid.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu