Gaarden Bornholms madkulturhus | Analyse

Indledning
Vi har valgt produktet Wild Botanicals Gin, da vi ser et stort potentiale i dets videreudvikling i resten af landet.

Wild Botanicals Gin henvender sig ikke til de party glade unge folk. Dette er en gin der er lavet med omhu, og har en god historie bag sig.

Derfor fortjener den at blive nydt under de rette forhold. Af lige den grund finder man den ikke på sit nærmeste supermarkeds hylder, dette er en gin der serveres på de dyreste barer, der besidder de dyreste samling likører.

Og kan købes på diverse high-end alkohol webshops. Denne gin henvender sig derfor til velhavende folk med øje for kvalitet og produktets historie.

Uddrag
Når man tjener mange penge har man for det meste et hus i de dyrere områder som hovedstadsområdet.

Vi regner med at de fleste kunder af Wild Botanicals Gin derfor har bosat sig i hovedstadsområdet.

Deres boliger i hovedstadsområdet er dyre og store, man bor enten i villaer eller store lejligheder i København. En stor villa ville ligge på omkring 200 kvm og større og en stor lejlighed ville være på omkring 125 kvm og større.

Forbrugeren lever en meget velhavende livsstil. Det vil sige, at personen tænker mere over kvalitet end kvantitet. Han eller hun er villig til at lægge flere penge af til ting, hvis bare kvaliteten er i orden.

Denne person ville foretrække at købe en dyr vin i stedet for to eller 3 billige vine. Man tager også ud og spiser på dyre restauranter.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu