Friis Holm Chokolade | Opgave | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Friis Holm Chokolade 3A 2021
- Opgavebeskrivelse:
- Jeres opgave er derfor at:
- Andre vigtige ting:
- Vores tidsplan:
- Citater fra materialet:

Friis Holm Chokolade
- Problemformulering
- Hvilken marketingplan vil hjælpe FH med succesfuldt at øge deres eksport
1. Friis Holm chokolades forretningsplan - Miklas, Emma, Oliver og Valdemar
- Partnere
- Aktiviter
- Ressourcer
- Leverance og kundeværdi
- Kunderelation
- Kanaler
- Kunder
- Omkostninger
- Indtægter

Værdikædeanalyse - Valdemar og Oliver
- Indgående logistik:
- Produktionen:
- Den udgående logistik:
- Marketing og salg:
- Service efter salg:

Pestel:
- Politiske forhold:
- Økonomiske forhold:
- Sociale og kulturelle forhold:
- Teknologiske forhold:
- Miljømæssige forhold:
- Lovgivningsmæssige forhold:

Porters five foces
- Kunder:
- Leverandører:
- Substituerende produkter:
- Potienelle indtrængere
- Executive summery - Valdemar
- Referenceramme - Valdemar
- Stærke og svage sider

Målgruppestrategi - Valdemar og Oliver

Positioneringsstrategi

Konkurrencestrategi Marketing Mix (4 p’er)
- Produkt
- Pris
- Promotion
- Place
Kilder:

Uddrag
I er blevet ansat som konsulenter af Mikkel Friis Holm, ejeren af Friis Holm Chokolade. Han er glad og stolt af sin virksomhed og især sine kvalitets chokolader

men mener ikke at det fulde potentiale er helt udnyttet og er derfor interesseret i at få idéer til ny vækst.

Som hans konsulenter har han derfor bedt jer om at lave en markedsføringsplan for virksomheden med start 1. juni 2021 til 1 juni 2022.

Ud fra det sidste regnskab er der intet ekstra på bundlinjen, derfor vælger Friis Holm at låne 500.000 kr. som skal bruges på at skabe vækst.

---

- ”Min tilgang er unik, fordi jeg definerer, hvad kvalitet er, og hvordan vi kan lave den igen og igen.

Jeg var den første i verden, der lavede chokolade af enkelte sorter af kakaobønner. 99,8 procent af verdens chokolade er lavet af mixede plantager,”

- “Han er indtil videre syvdobbelt verdensmester i chokolade, leverer til kundesegmenter på øverste markedshylde, heraf en del i Lejre, og hans navn er et kendt kvalitetsbrand”

- ”Det tager seks til syv dage at lave vores chokolade. I chokoladeindustrien tager den samme proces seks til syv timer,”

- “I dag er Friis Holms fabrik den eneste danske produktion og én af de få i verden, der er med helt fra valget af kakaoplanter til den færdige chokolade, som ligger formfuldendt på hylderne i fabrikkens lobby.”

- ”Fairtrades merpris er så lille, at det skaber et system, der modvirker en god kvalitet af kakaoen. Hvis bonden har en høj kvalitet af kakaoen, så kan han få mere for den i markedet end med Fairtrades minimumsafregning.

Så de facto bliver det sådan, at de kooperativer, som er bare lidt dygtigere end dårlige, kan få mere for deres bedste kakaobønner på markedet uden Fairtrade”

- “Så de sælger selvfølgelig til den lidt højere pris, og så har de en garanteret minimumspris uanset kvaliteten på resten. Du kan faktisk være sikker på, at hvis der er Fairtrademærke på, så får du også de dårligste bønner, som det kooperativ har produceret”

- “Grand Cru betyder ’stor høst’ og er altså i udgangspunktet en anerkendelse af sort og dyrkning i en god høst.

Samtidig er Grand Cru en klassifikation med kvalitetskriterier, som en høst skal leve op til for at få prædikatet. Det er den slags kriterier for kvalitet, som Mikkel Friis Holm efterspørger i chokoladeproduktionen.”

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu