Forventningspres og stress er en ting mere | Artikel

Indledning
Dansktimen er slut. Artiklen fra Politiken er læst og forstået, men den er dog ikke lige til at få ud af hovedet. Særligt en linje bliver siddende i mit hoved, ”Hver tredje pige føler sig ofte eller hele tiden stresset.”

Hvordan kan det være virkeligheden? Er det endnu en realitet, som bliver fejet ind under tæppet? En ting mere som jeg kan tilføje til listen over tabuer?

Indholdsfortegnelse
Kommentar
Tal
Gå forrest

Uddrag
Jeg sidder på gangen sammen med mine 6 bedste veninder. Artiklen fra Politiken om unges forventningspres har jeg svært ved at lægge fra mig. 1,2,3, 1,2,3 tæller jeg inde i mig selv.

Hver tredje pige føler sig ofte eller hele tiden stresset, står der i artiklen. Jeg kan ikke være den eneste i min vennegruppe, som oplever forventningspres? Jeg oplever selv et stort forventningspres fra andre, men jeg har aldrig talt med nogen om det.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu