Indledning
De er en del af vores hverdag og liv, men for det meste står de bare i vejen. De var de første mennesker vi fik glimtet af, da vi blev født og vidste med det samme at det var dem, som ville tage sig af os resten af livet.

Lige meget hvordan man vender, og drejer holder man stadig lige meget af dem. Uden man overhovedet lægger mærke til det, så kan man rent faktisk ikke undvære dem. Nemlig vores forældre. Mens man vokser op, beundrer man dem.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Det får en til at tænke hvor unødvendige de er, men i virkeligheden har vi rigtig meget brug for dem, til at være der i vanskelige situationer, og beskytte os når vi har brug for det.

De har altid ret og kommandere hele tiden. Man overvejer om de egentlig burde have indflydelse, og hvorfor de altid skal bestemme? Hvis jeg skulle beskrive mine forældre så er de rettere sagt "Røv kedelige".

De laver altid det samme og holder sig altid til det samme. Jeg har sådan nogle meget enkelte forældre. Nogle gange skal forældre også opdrages, i hvert fald når det kommer til mobiler, computer og en masse andre tekniske ting.

At skrive disse såkaldte sms'er kan de ikke engang finde ud af. Også den "nye" computer og Internettet tager dem en evighed at finde ud af, det er som om de er gået fuldstændig i stå.

Musikken har de heller ikke sans for mere. Og ikke mindst mode, hvilket gør det vanskeligt at shoppe med dem. Jeg tror nu grunden er, at de er godt på vej i overgangsalderen, men det ikke nogen undskyldning

Man bevæger sig ganske stille og roligt ud i noget "sjov og ballade", og nu skal man til at høre om en masse regler, som de har besluttet sig.

Pludselig har man heller ikke de rigtige venner mere. Man må da selv bestemme hvem man vil rende rundt sammen med eller hvem man gerne vil stole på.