Indledning
Den bippende lyd giver et sæt i mange. Vi kender den alle sammen. Man vender hovedet, og glemmer alt om det man lige foretog sig for ivrigt, at række ud efter den lysende skærm. Det drejer sig om mobiltelefonen.

Et af de mest brugte opfindelser af nutidens generation på godt og ondt. Mobiltelefonen har bragt mange muligheder med sig, som har bidraget til globaliseringen.

Kommunikationen mellem mennesker fra alverdens lande var en nødvendighed for skabe den verden vi lever i i dag. Hvad skete der da denne nødvendig blev til afhængighed?

Uddrag
Forleden dag læste jeg en artikel på Politikkens hjemmeside. Overskriften lød: ”Angsten for at misse noget (som ikke er særlig vigtigt)”.

En dansk mor havde sendt en artiklen ind, for at diskutere et af hendes forstyrrende tendenser, som hun har svært ved at slippe af med.

Så snart ungerne er lagt i seng finder hun mobiltelefonen frem for at ”surfe” på de sociale medier. Når et socialt medie er tjekket, så går hun videre til den næste. Indtil hun om aftenen ser, at solen er gået ned, og mørket er faldet på.

Hele dagen er forsvundet. Svundet væk i stor skuffelse til det lille flade rektangel af forskellige metaller.

Skønt det er rart at følge med i omverdenens begivenheder, må man ikke glemme det liv som står for næsen af en. Livet er kort, og hver dag skal leves.