Etniske minoriteters valgmuligheder i USA | SRP | 10 i karakter

Indledning
Stigningen af antallet af indvandrer i USA medfører et behov for at mange immigranter skal lade sig integrere i det amerikanske samfund.

Integrationen er multifacetteret og derfor ikke lige nem for alle. Ikke desto mindre er integration vigtig for at et samfund kan fungere som en helhed.

Kultursammenstød er en af de ting, der kan opstå og være særligt problematisk for efterkommere af immigranter.

Kultursammenstødene kan være afgørende for måden immigranter og deres efterkommere vælger at integrere sig på.

Immigranternes identitet og integrationsvalg kan have negativ eller positiv indflydelse på samfundet.

Ved brug af fagene engelsk og samfundsfag, vil jeg redegøre for de forskellige valgmuligheder etniske minoriteter har, når de skal integrere sig.

Indholdsfortegnelse
Opgavens ordlyd: 1
Resume: 3
Indledning: 4
Videnskabsteori 4
Identitetsvalg: 5
Integrationsteori: 5
Integrationsstrategi: 6
The Namesake 7
- Handling: 7
- Personkarakteristik: 8
- Gogols forhold mellem Ruth, Maxine og Moushumi: 10
- Fortæller teknik: 11
- Tid og miljø: 11
- Komposition: 12
- Identitet : 14
- Fortolkning: 15
Etniske minoriteters integration i det amerikanske samfund. 15
Forbedring af integration i amerikanske samfund 17
Konklusion: 21
Bibliografi 22
Bilag 23

Uddrag
Hovedperson i romanen ”The Namesake” er Gogol/ Nikhil Ganguli. Han er søn af to immigrantforældre og har en yngre søster, som hedder Sonia.

Nikhil betyder ”he who is entire, encompassing all ” hvilket også minder om navnet Nikolai. Gogol kommer ind på Ivy League college og universitet.

Hans forældre håber på, at han vil læse til ingeniør ligesom sin far eller, at han vil blive læge, advokat, eller økonom. Disse er de meget traditionelle uddannelser for bengalske unge.

Hans interesse for at tegne gør, at han tager en anderledes uddannelse end det, der forventes af ham. Han får nemlig en arkitektuddannelse.

Gogol har været sammen med tre kvinder i sit liv, Ruth, Maxine og Moushumi. Både Ruth og Maxine er amerikanske kvinder hvorimod Moushumi er en bengalsk kvinde, som Gogol har kendt siden han var barn.

---

Igennem romanen har Gogol tre kærester. Ruth, som han møder i college, Maxine, som han møder i New York og Moushumi, som bliver hans kone.

Disse tre personer har haft stor betydning for hans udvikling som individ. Det første seriøse forhold var med Ruth, som er en helt almindelig amerikansk pige.

Da han var sammen med Ruth, skjulte han Ruth fra sin familie. Da han ikke ønskede at blande sin bengalske kultur med den amerikanske kultur.

Da han var sammen med Maxine, valgte Gogol at leve som en amerikanske ung, indtil det blev nødvendigt at inkludere hende i hans bengalske familie og kultur.

Gogol er ikke åben overfor sine forældre om sine forhold. Her kan vi se, at Gogol ønsker at leve et amerikansk liv. De traditioner og meninger hans forældre har om kærester, er ikke de samme som Gogols.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu