Indledning
På mandag tager min klasse og jeg på studietur til Aarhus. Vi taler tit om det i klassen, og folk er spændte. Alle smiler når vi taler om turen. Det smitter af på mig, jeg glæder mig helt vildt.

Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal pakke, så det går jeg lidt og tænker over. Det er lidt dumt jeg ikke har pakket endnu, fordi jeg stresser over det.

Jeg tænker over det hver gang der ikke lige er noget andet, at tænke over. På turen skal vi spille laser games, og det er det, jeg glæder mig allermest til.

Uddrag
Da jeg låser døren op til værelset, bliver jeg mødt af skuffelse. Det er det mindste hotelværelse jeg har set før. På værelset er der en dobbeltseng, hvor man kan falde ud af den øverste seng.

Der er et lille bord, hvor man kan ligge sine ting på, og et lille toilet. Der er beskidt på værelset og der dufter ikke af rent hotelværelse.

Der er udmattede insekter på vækkende og edderkop spin i hjørner. Min veninde står med tårer i øjnene, så jeg prøver at opmuntre hende med at sige ” det skal nok gå.

Det er da fint nok”. Selvom jeg selv tænker, at det er noget bras. Jeg tænker, at vi heldigvis kun skal sove på hotellet, også er det jo fint nok. Resten af dagen får vi lov til selv at gå rundt.

Jeg går rundt med nogle af mine veninder, og ser Aarhus. Det er rigtig hyggeligt. Jeg er i godt humør. Vi ser gågaden, hvor der er en masse fremmede dufte af mad, og solen skinner.

Der er 22 grader. Vi snakker om de butikker vi gerne vil ind i en af dagene. Der er en masse butikker, der ikke er på Sjælland. da vi kommer tilbage på hotellet beslutter min veninde og jeg os for at sove sammen nede i den nederste seng.

Jeg sover næsten ikke hele natten. Der er en masse fremmede lyde, som er svære og sove for. Lige ude for vores vindue er en restaurant, hvor folk sidder udenfor til sent.

Der er meget lyt på værelset, så det er svært, at falde i søvn. Vi aftalte også, at vi skulle sove i hinandens fodender, så jeg har hendes fødder i hovedet, og er bange for at bevæge mine egne.