Indledning
Vi lever i år 2020, vi lever i et moderniseret samfund, som har haft en udvikling sprogligt de sidste 50 år, og vi lever i et samfund, hvor vi har ret til at ytre os frit omkring, hvad vi mener.

Trods dette lever vi et sted, hvor flere og flere mennesker bliver stødt af hvad musiker, kendte osv. udtaler sig om omhandlende det sprog i rap, som er rettet mod kvinder.

Efter at have arbejdet med rap tekster i danskfaget har der bredt sig nogle følgende tanker om, hvordan synet på køn især kvinder fremstår inden for denne musikgenre.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Et citat fra artiklen lyder ”Især hvis det var din søster, der blev hevet ind i kassevogn en søndag aften, da hun skulle i kiosken, for at blive misbrugt i timevis af to forstyrrede stoddere, der åbenbart mente, de havde ret til lidt lir”.

Dette er med til at underbygge hendes holdning, ved at inddrage patos i form af følelser der er forbundet til ens søskende eller børn.

Dette er også med til at anlægge, de mange generaliserede forestillinger omkring kvinder i samfundet stammer fra rappernes tekster.

Noget andet Hanne gør, er at hun beskylder Niarn for at være uansvarlig med hensyn til hans indirekte opfordringer omkring ikke ansvarsfulde gerninger.

Niarn, Jokeren og andre rap kunstnere repræsenterer den anden side af denne sag. De mener nemlig ikke, at der er noget galt med den måde, de fremstiller kvinder på ved brug af deres musik.

L.O.C har udgivet en sang ”Undskyld”, denne sang er tilegnet hans ex, hvor han prøver at råde bod på de ting, der er sket ved at sige undskyld.

Et citat fra sangen lyder ”Undskyld, So. Det var ik så'n det sku' gå, Jeg var den forkerte at stole på” (strofe 2 omkvæd, vers 1-3).

Selvom ekskæresten får påduttet ordet so, så viser han ved de næste linjer, at han har lavet en fejl, og han erkender, at det er hans skyld.

Ordet so i denne sammenhæng forstås ligesom ordet kvinder, dette er blot en måde for L.O.C på stadig at opretholde sin maskulinitet, og den facade han har sat op som artist.