Camille Clouds power | Brevkasse

Indholdsfortegnelse
Kære Camille Cloud
Kære Marie
Kære Camille
Hej Dorte
Hej Camille
Hej Kathrine

Uddrag
Jeg er lige blevet færdiguddannet, og jeg har nu fået mit drømmejob, troede jeg. Jeg bor selv i Aarhus, men min arbejdsplads ligger helt i Viby, Viby siger jeg!!! Og jeg har ikke råd til en bil endnu, så jeg er tvunget til at cykle- ikke fedt.

Det bliver også snart vinter, og så er det slet ikke sjovt at cykle til og fra arbejde. Og ikke nok med at jeg skal cykle til og fra arbejde hver eneste dag, føler jeg, at mine kollegaer er meget bedre til deres job, end jeg er.

Alt det, jeg skal lave, er virkelig svært, og jeg ved ikke altid, hvad jeg skal lave eller hvordan.

Jeg ved, du har stor erfaring med alt mulig forskelligt, så måske du har en ide til, hvordan jeg kan løse mit problem? For lige nu er min eneste udvej at sige op! Så hvad skal jeg gøre? Hjælp mig!

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu