Butikskæden Normal | Afsætning

Indledning
Normal er en dansk virksomhed som blev stiftet i 2013, siden da er virksomheden vokset rigtig hurtigt. Normal har i dag 90 butikker rundt i Danmark, og mange butikker i både Sverige, Norge og Holland.

Normal adskiller sig fra andre detailkæder ved at sælge mærkevare til faste lave priser. Dette kan Normal gøre, fordi de parallelimportere deres produkter fra andre EU-lande. Ved at gøre dette, køber de varer ind til lavere priser end hvad de havde gjort hvis de havde købt fra danske virksomheder, på den måde kan Normal sælge deres varer væsentligt billigere end konkurrenterne gør. Normals kerneydelse er derfor at sælge mærkevare produkter til en billigere pris.

Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakteristik.................................
Virksomhedens uafhængige omverdensmodel.
Normals vækststrategier...................................
Udsagn om Normal............................................
Udfordringer for Normal....................................
Litteraturliste.....................................................

Uddrag
Normal sælger flere forskellige slags husholdningsprodukter såsom rengøringsmidler og vaskepulver, de har også et stort sortiment af hudplejeprodukter og makeup, derudover har Normal også deres eget mærke, som der også er et bredt sortiment af. Udover deres faste produkter har de også et stiftende sortiment af snacks. Normal er primært en handelsvirksomhed, da de køber produkter fra virksomheder og sælger dem videre, dog har de også deres egen linje af produkter, derfor kan de også betegnes som en produktionsvirksomhed. Normals mål for kunderne er, at de får sig en unik oplevelse hver gang de kommer i butikken, det gør de ved at få nye spændende varer. Normal gør hvad de kan for at holde omkostningerne nede, der bliver f.eks. ikke brugt penge på reklame. Normal har ‘normal manden’ som de efterhånden er kendt for, ‘normal manden’ er en gennemgående figur i butikken, hvor der står sjove slogans på.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu