Indholdsfortegnelse
1. Redegør kort for virksomheden Normal.
2. Analyser 2-3 relevante faktorer i virksomhedens uafhængige omverden.
- Politiske og lovgivningsmæssige forhold.
- Økonomiske forhold.
- Teknologisk forhold.
3. Udarbejd en Business Model Canvas-model af virksomheden Normal
- BMC
4. Afslut med en SWOT-analyse, hvor du opsummerer OG konkludere hvordan Normal fremtid ser ud.

Uddrag
Normal er en butikskæde, som baserer sig på et koncept, som handler om at sælge helt normale vare, som koster lidt ekstra i andre butikker, til billige faste priser.

De sælger normale vare, som bruges i ens hverdag. Som f.eks. Ajax til rengøring, Gillette barbergrej, Head and shoulders og ID Hair.

Normal er i stand til at konkurrere på markedet med deres lave priser, fordi de importerer deres varer hos distributører fra hele Europa

varende bliver købt der hvor de er billigst, og undgår derfor dyre mellemled i handlen. Pga. dette sparer normalt op til 30-60& sammenlignet med markedsprisen.

Udover deres lave priser, så fokusere normalt også på kundernes oplevelse, at gøre den helt unik, de prøver at give kunderne et kæmpe sortiment, og hele tiden skaffe nye og spændende varer.

Da deres varesortiment er skiftende, vil der altid komme en ny oplevelse i møde, når man besøger deres butikker.

Normal åbnede deres første butik i Silkeborg i april 2013, og har derefter vokset massivt, med over 90 butikker i Danmark. i juni 2017 åbnede de deres første butik, uden for landets grænser. Den første butik åbnede ved Kristiansand i Norge.