Indholdsfortegnelse
Brugervenlighedstest på Instagram
Her er min test af Instagrams hjemmeside hvor jeg har brugt min mor som testperson

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Dette er en test omkring brugervenligheden af Instagrams hjemmeside. Testen går ud på at du skal finde rundt på Instagrams hjemmeside og udføre nogen opgaver som der undervejs bliver stillet. Instagrams hjemmeside er kun tilgængelig for brugere som har oprettet en profil.

Derfor har vi oprettet en profil som der kan bruges til at udføre de nedenstående opgaver. Alle tests bliver samlet ved et notat og der er derfor ikke brug for video-materiale.

Omfanget af tests af Instagrams hjemmeside er på 5-10 hvor der er repræsenteret alle aldersgrupper som produktet er målrettet til.

Produktet er målrettet imod de helt unge og op til 50 år. Jeg vil gerne bed dig som test-tager om at fortælle hvad du ser, hvad du vil gøre og hvad du forventer der kommer til at ske undervejs i testen.

Denne test handler udelukkende om hvordan produktet udfylder den ønskede virkning på brugeren og har ikke med dig som testperson at gøre.

I denne test er det både tilladt at bruge Instagrams hjemmeside på din computer eller deres app på din smartphone. Mange tak fordi du gider at deltage.

Vi starter ud med nogle enkelte spørgsmål som handler om dit kendskab til det produkt testen handler om.
Har du et kendskab til hjemmesiden og dens måde at navigere rundt på før du tog testen?
Hvad ved du/tror du at hjemmesiden er omhandlende?
Har du været inde på nogle hjemmesider, som ligner Instagrams før du tog testen?

Nu kommer vi til de spørgsmål som skal teste brugervenligheden af deres hjemmeside. Igen vil jeg gerne bede dig som deltager om at fortælle mig hvad du ser, hvad du vil gøre og hvad du forventer der kommer til at ske under spørgsmålene.

Like et opslag.
Kommenter et opslag.
Gå tilbage til startsiden/toppen af hjemmesiden.
Rediger din profil og skriv noget i din biografi.
Del et opslag med en ven.
Prøv at skrive en klage.
Find og følg Brad Pitts profil på hjemmesiden.
Send en chatbesked til Brad Pitt.

Nu har du gennemgået alle de stillede spørgsmål og jeg vil derfor gerne høre hvad du synes om produktet og dets brugervenlighed. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer omkring produktet eller andre funktioner i produktet må du gerne spørge ind til dem nu.

Jeg vil takke dig mange gange for at deltage i min test af Instagrams brugervenlighed på deres hjemmeside/app. Som belønning for din deltagelse i denne test får du en gave som vil komme i en mail i din indbakke i din angivne mail indenfor et par dage.