Indledning
Benetton er et Italiensk modefirma som laver farverigt og anderledes tøj såsom strikvarer, modetøj og tilbehør. Benetton blev grundlagt i 1965 af de fire søskende Luciano, Carlo, Gilberto og Giuliana Benetton.

Benetton har ca. 6000 butikker i mere end 120 lande. Benettons marketingsstrategi er lidt usædvanlig da de har lavet kampagner som fokuser på virkeligheden i verden her har Benetton sammen med fotografen Olivero Toscani lavet en række kampagnebilleder hvor firmaet logo fungere som en signatur for de virkelighedsdokumenter som viser krig, kampen mod AIDS, seksualitet, ulighed og etnicitet.

Alle disse billeder ændrer intet, men de oplyser problemer og sætter en diskussion i gang, åbner folks bevidsthed og sørger for, at disse temaer bliver talt om.

Uddrag
Afsenderen er Benetton og det er en reklamekampagne for Benetton UNITED BY COLORS OF BENETTON.

Man kan fornemme en slags konflikt i billedet som kan ligne hustruvold, da det ligner han tvinger hende til at skulle se glad ud imens han kysser hende på kinden, eller konflikten henvender sig til racisme i verden, at folk med mørk hud bare skal være glade for, at de må være her sammen med os mennesker der har lys hud.

Kvinden kigger ud på os og det ligner hun er angst eller hun prøver, ved hjælp af hendes blik at råbe om hjælp. Linjen i billedet er usynlig og beskæringen er nær da man ser deres ansigt helt tæt på og dette visses også ved funktionen da man kan se hendes angst og det stive smil på hendes læber.

Perspektivet er normalt og i øjenhøjde, man kan lige skimte baggrunden som er hvis og det ligner et studie de står i.

I forgrunden ser man begge personerne og der er ingen mellemgrund. Kameraet er liggende og billedet er meget skarpt hvor man virkelig kan se alle detaljer.

Tonen i billedet er meget alvorlig, anspændt, angst, men på samme tid også kærlig.

Kommunikationsretningen er modtagerrettet, da hun kigger ud på os, billedet er provokerende og gør at man skal tage stilling til ting. Målgruppen er alle, da hustruvold og racisme gælder alle aldre, etnicitet, religioner og generelt overalt i verden.

Jeg bliver meget påvirket og forvirret over billedet, da jeg ikke kan gennemskue om Benetton prøver at sætte lys på hustruvold eller om det omhandler racisme, men på den anden side syntes jeg der går en rød tråd igennem alle hans billeder som indeholder farverne sort og hvis hvilket kan betyde det belyser racisme og farve forskellene eller ondskab og godhed.

Man kan perspektiver dette billede til George Floyd som er mørk der blev dræbt af tre hvide betjente i USA – herved kom der demonstrationer og BLACK LIVES MATTER.

Udtrykket på kvinden ser jeg nærmest som George Floyds udtryk da han ligger på jorden tvunget ned af tre politimænd og siger han ikke kan få luft.