At gå ind i sig selv | Reflekterende Artikel

Indledning
Den verden vi lever i dag, er travl. Vi har alle ting, som vi hele tiden skal, som f.eks. arbejde, skole osv. Oveni det skabes der også forventninger til os hver eneste dag.

Alle disse forventninger kan med tiden blive for meget, og til sidst skal der kun en eneste dråbe til, før bægeret flyder over.

Dette pres står mange, særligt unge, overfor i dag. Har du nogensinde overvejet, om der er noget at gøre ved det? Måske vil en gåtur hjælpe dig med det pres, som du står med?

Uddrag
Pludselig hører jeg en måge, og jeg begynder at kunne dufte noget bekendt. Fjorden. Mit yndlingssted på ruten. Fjorden er helt klar og stille i dag. Jeg går ud på badebroen, sætter mig ned og kigger ned mod vandet. Her ser jeg mig selv.

Mit eget spejlbillede. Hvem er jeg egentligt, og hvad er grunden til, at jeg sidder her? Dette spørgsmål stiller jeg mig selv hver eneste gang, jeg sidder her på broen.

For det meste, når jeg mig selv, ser jeg en glad og smilende pige. Men i dag er det anderledes. Jeg ser en pige, som er træt, stresset og udkørt.

En pige som ikke ved, hvad hun vil i sit liv. En pige som prøver hårdt for at få sin hverdag til at hænge sammen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu