Widex AS | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
1.1
Interne
Eksterne
1.2
Interne
Eksterne
1.3
1.4
1.5
1.6

Uddrag
Den forøget vækst i Widex A/S rammer både i top- og bundlinjen. Virksomhedens vækst på 3 pct. skyldes den forøget vækst i nettoomsætningen og i resultat af primær drift.

Den store stigning skyldes ”En reduktion af produktionsomkostninger og stabile gennemsnitlige salgspriser.”

fortæller adm. Direktør Jørgen Jensen i atiklen. Deres genopladelige Widex Beyond Z og et gendesignet custom-apparat

har gjort at virksomheden fastholdte deres position på markedet. De 41 pct. af deres omsætning fra USA, har været med til at bidrage til den positive økonomiske udvikling i Widex A/S.

De har derudover også fokuseret på at forbedre virksomhedens rentabilitet, hvilket de har gjort ved hjælp af en forstærket global strategi

de kalder for ”IMPACT”. Denne strategi har haft en positiv effekt på virksomhedens omsætning og indtjening, hvilket fremgår af resultatopgørelsen.

---

Den amerikanske rival Bose har fået en markedsføringstilladelse til et høreapparat af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA.

Det giver både reaktioner fra GN Store Nord og William Demants, som også er rivaler med Bose, men også fra Widex, da en ny stor konkurrent kommer ind på markedet.

GN Store Nord og William Demants, mister noget monopol på markedet, hvilket også gør at deres aktie falder.

Widex har 41 pct. af deres salg i USA, hvilket har bidraget til den positive udvikling i Virksomheden.

Dog kan dette blive ødelagt for dem grundet Bose’s nye apparat. Deres ide med at fordoble inden for de næste fem år, kan tage en anden drejning grundet den nye rival på markedet.

---

Boses indtræden på markedet harført kæmpe fald i de finansielle indtægter, hvilket har ført til et fald i aktiepriserne.

Dette fald i aktiepriserne har haft en negativ betydning for virksomhedens finansielle indtægter. Deres finansielle indtægter har haft et markant fald gennem perioden på 83,2 pct.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu