Indledning
Jeg har valgt at skrive om den kun 21-årige, Daniel Johannesen. Daniel startede virksomheden Watery op, for godt 4 år siden, da han bare var 17 år gammel.

Watery er en e-handel, som sælger alverdens former for svømmegrej og udstyr. Virksomheden sælger mere end 1.800 forskellige produkter, til flere steder rundt om i Europa.

Watery havde et overskud i 2019, på mere end 700.000 danske kroner efter skat. Virksomheden har 7 ansatte og har hovedkvarter i Horsens, Danmark.

Indholdsfortegnelse
Indledning
Hvad var iværksætterens baggrund for at blive iværksætter?
Hvad var iværksætterens drøm for virksomhedens udvikling?
Hvad var specielt ved produktet/ydelsen, som iværksætteren byggede sin virksomhed på?
Hvilke egenskaber ved iværksætteren var afgørende for virksomhedens succes?
Hvilken forskel har Løvens hule gjort?
Hvad er succes?

Uddrag
Lige i øjeblikket, er Daniels mål at nå ud til så mange forskellige land i Europa, som muligt. På nuværende tidspunkt er han i 4 forskellige Europæiske lande.

På længere sigt vil han meget gerne kunne komme udenfor Europa, og især til USA. Der er et kæmpe marked i USA, da svømning er en stor sport i landet.

Han vil gerne til USA og være konkurrencedygtig i forhold til de andre store e-handler og butikker indenfor svømmeudstyr. Hvis han kan komme ind på markedet i USA, vil han kunne blive en af de førende forhandlere i verden, indenfor svømmeudstyr.