Vandski | Analyse | OK Benzin

Indledning
Afsenderen af reklamefilmen er OK benzin, OK benzin har lavet en lang række reklamefilm for at få flere til at støtte op omkring de små sportsklubber.

OK benzin har ikke altid lavet reklamefilm til de små sportsklubber, i dag ser vi mange flere reklamer end vi gjorde for nogle år siden.

Reklamen blev sendt på tv2 og de henvender sig til forældre der har børn som træner i lokale klubber. Reklamefilmene er kendt for at gå meget viral, og derfor ligger de også på YouTube så man kan gense dem.

Man kan se de henvender sig til forældre, da det er OK benzin som er hovedformålet i de sælger benzin, og der er unge med i reklamen.

Modtageren af reklamefilmen er mænd og kvinder i alderen 25-40 år. Man kan se til sidst i reklamen at, det er en mand der fortæller om reklamen, og ikke en lille dreng.

Uddrag
Under hele reklamen, ligner det der er filmet med et håndholdt kamera, hvor det ligner der er brugt effekter til tiltning af kameraet.

Billedet i reklamen kommer aldrig supernær, reklamen vises altid et stykke væk fra de medvirkende personer.

I starten ser man Karsten b stå inde på sit kontor, hvor der vises pokaler i baggrunden, mens han også står med en selv .

Betydning for pokalerne, er at den her lille lokale klub, man ikke tror, kan noget og taget i betragtning af deres idé med vandskiene faktisk er gode.

Der er ingen farver som dominere reklamefilmen, men under de diverse klip, er der nogle forskellige farver.

Da Jens skal skal til at ud i vandet, har han en blå badehat på. Den blå farve er blandt andet troskabens farve.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu