Unisport analyse | Afsætning på HHX

Indledning
Unisport blev stiftet i en lejlighed på Vesterbro af iværksætteren Henrik Larsen i 1995. Henrik Larsen havde en passion for fodbold og derfor ville han hjælpe med at gøre fodbold stort i Danmark. Det var det som fik ham til at starte Unisport fordi han så en god mulighed for at opstarte en god og velfunge-rende virksomhed. Unisport blev startet op som et aktieselskab og er en handelsvirksomhed fordi de køber varer fra andre virksomheder som Adidas og Nike.

Deres idé var primært at sælge fodboldtrøjer da det var det som de startede med at gøre, men eftersom at fodbold virkede som en sport med høj vækst af udøvere så var det en mulighed for at sælge meget mere end bare fodboldtrøjer. Unisport Teamet har altid drømt om at blive blandt Europas bedste in-denfor salg af alle former for fodbold udstyr og deres mission har været at blive en global medieplat-form med fodbold/sport relateret indhold.

Indholdsfortegnelse
Indkøb og lager
Marketing
Salg og service
Unisports SW
Forretningsmodel
Omkostninger
Indtægter

Uddrag
Unisport sælger produkter og ikke serviceydelser. Deres produkter består af et bredt sortiment på de-res hjemmeside og det er de her produkter som Unisport tilbyder sine kunder og for kunderne har produkterne også en hvis værdi. De har primært fokus på at sælge deres produkter til sportsudøvere i alle aldre, primært dem som spiller fodbold.

Det er sådan at Unisport ikke forsøger at skabe en hvis relation til kunderne de vil egentlig bare give kunden en vare i god kvalitet til en rimelig pris hurtigst muligt uden så meget besvær. Til at få leveret deres varer benytter de mange forskellige leveringsmetoder. Hele processen starter når en kun-de køber en vare på deres hjemmeside.

Når de har købt varen skal de selv vælge hvilken af leverings-metoderne som de vil benytte. Derefter bliver pakken pakket og sendt afsted. Pakken vil ofte blive sendt direkte til et andet lager hvorefter selve leveringsfirmaet opsamler pakken og kører den ud til enten kunden eller til et opsamlingssted.

Hvis kunden oplever problemer med køb af varer hos Unisport kan man altid komme i kontakt med Unisport. Man kan nemt og hurtigt komme i kontakt med Unisport ved hjælp af deres kundeser-vice som er på deres hjemmeside. Dette er faktisk ikke det eneste sted hvor Unisport skaber kontakt til sine kunder.

De har jo den her meget populære YouTube kanal hvor de skaber content som deres kunder kan lade sig underholde af. Man kan også her komme i kontakt med Unisport og det gælder sådan set også alle de andre sociale medier.

Unisport modtager deres produkter fra alle de store virksomheder som Adidas, Nike og mange andre. Produkterne bliver leveret til Unisports’ lager i København hvor de eventuelt bliver pakket om. De har ikke nogen form for egen produktion hvilket gør at de virkelig afhænger af deres samarbejde med de andre virksomheder.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu