Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Unisport er en virksomhed som blev grundlagt og startede i 1995, og har nu til dags mere end 10.000 sports relaterede produkter som sælges online, på deres hjemmeside på nettet. De har forskellige slags produkter af sportsudstyr relateret til fodbold og Håndbold for det meste.

Det kan være Fx Sportstrøjer, fodboldstøvler, Håndboldsko, træningstøj, løbesko og andre sports, fodbold og håndbold relaterede produkter.

Unisport har i de tidligere år haft en positiv vækst, de har nemlig haft et overskud på 6.000.000 kroner. Virksomheden steg med 6 procent fra året før.

Virksomheden er blevet kåret som den tredje største E-handel Virksomhed i hele Danmark. Unisport er den handler i norden, som var en af de første online handlere i Danmark, Alt fra fodboldsudstyr til Håndboldudstyr blev der solgt.

Unisports første sted hvor de kunne finde plads til virksomheden, blev på begyndt af Henrik Larsen (Iværksætter) i Vesterbro ved København, i en lejlighed.

Når man kigger på dagen idag vil Unisport være en rigtig stor virksomhed som leverer alle deres produkter med højkvalitet. Selve beliggenhed af Unisport ligger på bådehavnsgade 38 2450 i København SV Danmark, Men når de handler med kunder, foregår det kun over deres hjemmeside på nettet.

Aktieselskab er Unisports ejerforhold, hvor de har en netto omsætning på 135 mia. kr. for 2017/18. Deres Mission er at få solgt så meget som muligt af deres hovedprodukter, som for det meste er fodbold eller håndbold udstyr da leverandøren er fx Adidas, Nike og andre store mærke firmaer.

For det meste anskaffer Unisport de nye produkter når deres leverandør får lavet eller får skaffet nyt design til det som Unisport nu skal bruge.

Med E-handel og en god markedsføring føler Unisport at det er deres Kernekompetence. Når Unisport udleverer deres produkter, som de som sædvanlig gør meget professionelt, yder de en stor indsats for at det bliver med en ret bredt sortiment.

Alle de lave priser og service de udfører for kunderne, udgør en ret stor konkurrencemæssig fordel for Unisport og selve virksomheden.

Et plus ved virksomheden er også at de levere som tidligere med høj kvalitet og er dermed også kendt for deres hurtige levering.

Når virksomheden foretager et salg videre til kunderne og køberen kaldes det for BTC- marked. Unisport har to overordnet markeder hvor de handler, de kaldes for Konsumentmarkedet og producentmarkedet.

Fx når der foretages konsumentmarkedet vil de komme til at sælge til kunden som har foretaget et køb på deres hjemmeside på nettet, dette vil derefter blive kaldt for en direkte distribution.

Et eksempel viser hvis fx Vivild If skal købe 500 fodbold ind til deres klub, så vil unisport have en medarbejder som arbejder ind for handel med virksomheder eller andre foreninger.