Unges liv | Noter Analyse | Jonas Vibsig Berding

Indledning
Mange mener at vi er blevet for afhængige af vores mobiltelefoner og sociale medier, og det ser kun ud til at blive værre og værre med brugen af sociale medier.

Flere og flere bruger sociale medier, og der findes ikke særligt mange mennesker som ikke bruger sociale medier. Og selvom der er mange som syntes at vi bruger telefonerne for meget er der ikke ret mange som gør noget ved problemet.

Teksten Unges liv er styret af Facebook er skrevet af Jonas Vibsig Berding i år 2013, og blev udgivet i Politikken.

I Unges liv er styret af Facebook er hans overordnede synspunkt at folk er for afhængige af deres mobiltelefon og at de ikke lever nok i nuet, og han siger fx ´´jeg skammer mig, når jeg i dag kan føre en samtale med en person, der er flere kilometer væk, selv om jeg sidder til middag med min familie, som er mindre end en armslængde fra en berøring´´

Han mener at telefonen og sociale medier fylder alt for meget i unges liv for eksempel siger han at han selv tjekker Facebook som det første om morgenen, og det er han nok ikke den eneste der gør.

Han syntes at man skal begynde at løsrive sig mere fra at bruge telefonen så ofte som vi gør i øjeblikket, især unge mennesker burde skære ned på brugen af mobiltelefoner.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu