Generation Facebook | Analyse | Jonas Vibsig Berding

Indledning
"Generation Facebook" er et essay skrevet af Jonas Vibsig Berding 16 år, som blev udgivet, som et debatindlæg i Politiken den 20. april 2013.

Essayet "Generation Facebook" handler om: Den nuværende generation vi lever i nærmest, er blevet afhængig af Facebook, med hjælp af den teknologiske udvikling.

Jonas Vibsig Berding, skriver blandt andet omkring hans holdninger og erfaringer med Facebook.

Uddrag
Midterdelen i teksten starter der hvor han begynder at skrive omkring ham selv, og hvad situationen går ud på for eksempel: ”Jeg er 16 år, går i 9. klasse og ved, hvordan det er, for jeg har selv været der.

Nej, jeg er der. Jeg bliver forfulgt af det. Min smartphone ligger så tungt i min lomme, at jeg aldrig er mere end en meter fra at blive indhentet.

Det føles som at flygte med en fangelænke.” Der hvor han præsenterer sig selv, og forklare hvordan han har det, med hele den situation han kommer ind på, er starten på en midterdel.

Det næste der fremtræder i midterdelen, er de steder hvor Jonas Vibsig Berding argumenterer for eksempel for hvorfor han også bruger Facebook i sin hverdag: ” Det værste er, at jeg konstant lyver over for mig selv.

Hvis jeg ikke kan være ærlig over for mig selv, over for hvem kan jeg så? Og hvorfor sletter jeg ikke bare min profil? Simpelthen fordi jeg er bange for at stå alene.”

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu