Uden hinanden er vi ingenting | Dansk Essay

Indledning
Den nationalistiske følelse, der overtog min krop til koncerten, var overvældende. Musikken der spillede højt og tydeligt og de flere tusinder af mennesker, der sang med.

Kuldegysningerne, der spredte sig fra min nakke og ned til enderne af mine finderspidser. Alle de mange glade mennesker, der havde deres livs aften.

Denne mindekoncert var noget helt specielt. En uges spænding, der blev udløst i en fællessang, var helt fantastisk. Det var en følelse, der sad i kroppen mange dage efter, og som jeg aldrig vil glemme.

De fortryllende ord: ”Tag mig med til Joanna”, blev sunget af alle. Der var ikke en eneste, der ikke sang med. Jeg fik en følelse af, at alle stod sammen, og det er netop det, fællessang kan.

Uddrag
Kampen blev sat i gang med et enormt brøl fra mange danskeres stemmebånd, og det skabte en enorm lyd. Portugiserne sad over på den anden side af stadionet.

De var i markant undertal i forhold til tilskuere. Det kunne tydelig mærkes, når vi danskere sang vores sange i fællesskab.

Det var det enogfirsende minut. Bolden blev spillet rundt, og den omtalte spiller, Nicklas Bendtner, fik bolden lige foran målet.

Der blev helt stille. Hvad der tog 3 sekunder føltes som flere minutter. Han tog den ene arm op i vejret, og foden gjorde han klar til at skyde med.

Han ramte bolden med foden, som aldrig før. Bolden fløj med lysets hastighed og ramte nettet i målet. Alle rejste sig op og råbte i kor: ”Bendtner, Bendtner, Bendtner”.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu