Indledning
Mange mennesker kæmper hver dag for at blive glad for sit spejlbillede. I dag er det faktisk et rigtig stort problem for især unge mennesker.

Måden vi ser ud på, har altid haft en betydning for os. For 150 år siden skulle man være fyldig og kurvet, mens vi de sidste 20 år har vi skulle være slanke med lille talje som kvinder og muskuløse og høje som mænd.

Vores skøndhedsidealer er måske blevet for ekstreme, fordi det er så̊ lav en procentdel af os der faktisk ser ud som de modeller man ser på de sociale medier.

Tallene for personer (især unge mennesker) med spiseforstyrrelser har aldrig været højere. Selvom vi er begyndt at få mere fokus på sundhed og forskellighed.

Uddrag
Her gør de brug af steroider for at se så pumpede ud som overhovedet muligt. Solarie, botox og hyppige frisør- og tatovørbesøg er også noget de alle gør brug af for at opnå deres drømmekrop.

”Tykke Ida” starter ud med et klip der viser hende i totalbillede dansende til noget musik i trusser og en lille trøje. Hun smiler og giver udtryk for at hun er glad.

Dette giver et billede af at det er sådan hun er og dokumentaren er personlig for hende. Efterfølgende ser man hende stå og kigge på en kjole hvor hun taler til kameraet i næsten total og siger:”

Det er det at man kan have røven i den” Det viser at hun gerne vil udstråle at hun er afslappet omkring hendes krop og hvordan den ser ud.

I hvert fald besidder hun noget selvironi. Ligesom i de to klip beskrevet ovenover, så gør dokumentaren meget brug af totalbilleder.

Det er et forsøg på hele tiden at vise hele Ida Ruds krop frem, hvilket får hele dokumentaren fremstå meget ivrigt efter at promovere Idas ekshibitionisme.

Man ser også nogle uddrag fra Instagram og de sociale medier med artikler vedrørende hendes kropsaktivisme.