Problemformulering
Karakteriser Virksomheden To Good To Go. Inddrag relevante bilag. Besvarelsen må maksimalt fylde 2400 anslag, inklusiv mellemrum.

Indledning
Too Good To Go ApS er en servicevirksomhed hvis vision er at stoppe madspild. Too Good To Go består af en Too Good To Go App, Too Good To Go Huset og Too Good To Go Markedsplads. Too Good To Go ApS blev etableret i 2016 da 5 iværksættere Thomas Momsen, Klaus Pedersen, Stian Olesen, Adam Sigbrand og Brian Christensen, mente at maden var ”too good to go” og der kom idéen om appen Too Good To Go. Ideen om at mindske madspild fik hurtig meget omtale og positiv respons.

Uddrag
Konceptet er at virksomheder med overskudsmad sælger det billigere til de kunder som har bestilt overskudsmaden over Too Good To Go Appen. Her er det en win-win-win situation for alle 3 parter, da virksomheden får penge for det mad som skulle være smidt ud og da kunderne får mad til billige penge og Too Good To Go får en procentdel af salget. Too Good To Go havde i 2017 et underskud på 21 mio. grundet deres store omkostninger på personale og etablering af Too Good To Go Huset og Too Good To Go Markedsplads og udvidelse til udlandet.

Too Good To Go er i 13 europæiske lande og er også blevet testet i USA. De kom hurtigt til udlandet for at forhindre konkurrenter i at tage markedsandele, som de i dag har en stor del af. De har dog fået nogle mindre konkurrenter såsom ”Mad skal spises” som er udviklet af Netto. Men Too Good To Go har store ambitioner og de vil være globale leder på markedet af overskudsmad, de vil stå stærkt i kampen imod madspild.