Indholdsfortegnelse
Genre
Kunstneren
Årstal
Beskrivelse af billedet
Historien i billedet(situationen)
Historien bag billedet

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Kvinden på billedet har nogle venner, nemlig os, der for en trang til at hjælpe hende. Hun er ikke den eneste. Der er ingen mand i deres liv, hun er forladt.

Hun er bare et af de mange tusind kvinder, der har det som hende. I forgrunden, har vi en ung kvinde med 2 børn. Det ene barn er placeret ved hendes side. Han er ca. 4 år gammel.

Og så står hun med et barn i armene. Hun er iklædt en grov, slidt og lappet nederdel. Hun har også nogle meget grove strømper på. Hendes sko er ikke særligt elegante. Hun har nogle meget store kraftige hænder. De ser ikke særligt fine ud.

De er formentlig ødelagt af sår og vask. Hun er en stor kvinde med store skuldre. En stor og grov kvinde. Hun er skjoldet i huden. Hendes hår hænger, intet hår er blevet sat op. Det er fedtet. Alle de her elementer tyder på, at vi har med en kvinde i underklassen at gøre.

Hun har klodset sko på. Drengen ved siden af kvinden har slidte sko og bukser på. Han er lidt rødskjoldet. Spædbarnet på armen har en sok på og røde bukser.

Kvinden står helt tilbage op ad en grå udvendig mur. Der lysindfald fra venstre og lyser hendes ansigt, underarm, drengens ansigt og hans hænder. Hun er fanget i nød og elendighed. Hun er fanget i en fælde.

Historien i billedet(situationen)
I forgrunden, har vi en ung kvinde med 2 børn. Det ene barn er placeret ved hendes side.

Han er ca. 4 år gammel. Og så står hun med et barn i armene. Hun er iklædt en grov, slidt og lappet nederdel.

Hun har også nogle meget grove strømper på. Hendes sko er ikke særligt elegante. Hun har nogle meget store kraftige hænder. De ser ikke særligt fine ud.

De er formentlig ødelagt af sår og vask. Hun er en stor kvinde med store skuldre. En stor og grov kvinde. Hun er skjoldet i huden. Hendes hår hænger, intet hår er blevet sat op.

Det er fedtet. Alle de her elementer tyder på, at vi har med en kvinde i underklassen at gøre. Hun har klodset sko på. Drengen ved siden af kvinden har slidte sko og bukser på.

Han er lidt rødskjoldet. Spædbarnet på armen har en sok på og røde bukser. Kvinden står helt tilbage op ad en grå udvendig mur.

Der lysindfald fra venstre og lyser hendes ansigt, underarm, drengens ansigt og hans hænder. Farverne er meget mørke. Man kan også læse titlen i billedet. Hun er klemt og forladt.

Det illustrerer farverne. "Hun vender med ryggen mod muren." Hun kan ikke slippe ud af underklassen. Hun er fanget i nød og elendighed. Hun er fanget i en fælde