Indledning
Forholdet mellem forældre og barn, er ikke altid det nemmeste eller stærkeste, og det kan være meget svært at snakke om.

Tilgivelse er et kort ord, med meget stor betydning. Nogle mennesker har let ved tilgivelse, mens andre kæmper med det til dagligt.

I kortfilmen Sundays fra 2014 instrueret af danske Kræsten Kusk og argentinske Natalia Garagiola, møder vi en far og en datter, som så mange andre, heller ikke kan sætte ord på deres ellers hektiske forhold.

Indholdsfortegnelse
Anne
Theodor
Fortolkning

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Hun bliver fortalt af en ansat, Daniel, at hendes far har grædt de sidste par dage. De ord fanger os og gør os nysgerrige som seere. Hvorfor har han grædt? Men Anne virker meget ligeglad, og viser ingen form for følelser. (02:10-02:43)

På deres søndags tur, ender Anne med at hjælpe hendes far på et offentligt toilet, hvor vi finder ud af, at hun som barn er blevet slået af sin far (11:45-12:25).

Den information er vigtig for os, og giver os en forklaring på, hvorfor hun er og reagere som hun gør, overfor sin far.

Jeg tænker hun umiddelbart ikke er en person der går op i familielivet, det kan være hun forbinder det med de dårlige minder hun har fra sin barndom, hvor der jo blandt andet var vold indblandet.