Indholdsfortegnelse
1. Udarbejd en Business Model Canvas-model af virksomheden Søstrene Grene og forklar hvilke dele af virksomhedens BMC, der især er vigtig for virksomhedens succes.
- Samarbejdspartnere:
- Nøgleaktiviteter:
- Værditilbud:
- Kunderelationer:
- Kundesegmenter:
- Nøgle ressourcer:
- Kanaler:
- Omkostninger:
- Indtægter:
- De vigtigste dele af virksomhedens BMC, som især er med til at skabe succes:

2. Ved analyse af kundernes købsadfærd er det bedst at benytte en kvalitativ dataindsamlingsmetode – diskuter dette udsagn.

Uddrag
Samarbejdspartnere:
Søstrene Grene har benyttet sig af franchisekonceptet, hvor de i stedet for at eje alle butikker, har meget tætte samarbejdspartnere.

”Hvis en person, der ejer butikken og selv driver den, så giver det et andet engagement, end hvis man har en ansat til at passe butikkerne.

Og det har vi haft rigtig god erfaring med”, siger Mikkel Grene. De har både disse slags samarbejdspartnere i Danmark og internationalt. De har også leverandører til at levere valgte varer til butikkerne.

Nøgleaktiviteter:
Ved søstrene Grene kan man både shoppe i de fysiske butikker, eller på deres hjemmeside.

Hjemmesiden er en del af deres markedsføring, hvor kunderne kan se hvad de kan forvente at komme til at købe hos dem. De opfylder hele tiden deres butikker med nye spændende varer.

De har også egne designere ansat, til at designe varer der passer ind i stemningen i butikken, som så altså er en del af den her produktion.

De har altid mange praktiske og brugbare varer, og alt dette er med til at skabe et godt image.

Værditilbud:
Søstrene Grene har indrettet deres butikker som en form for labyrint, hvilket gør det mere spændende at gå rundt derinde.

Udover det er der bare blevet skabt en helt speciel stemning i butikkerne. De fornyer hele tiden deres sortiment, med en masse nye spændende varer til kunderne, som passer perfekt ind til stemningen og farverne i butikken.