Indledning
Denne opgave omhandler en business model Canvas af virksomheden samt en analyserende del af virksomhedernes vigtige succesfaktorer af Business model Canvas

Derudover indeholder opgaven en diskuterende del samt en identificerende del.

Indholdsfortegnelse
Indledning 1
Business Model Canvas-Model Af Virksomheden Søstrene Grene 2
Analyserende Del: 2
Analyser Hvilke Dele Af Virksomhedens Business Model Canvas Der Især Er Vigtige for Søstrene Grenes Succes. 2
Værditilbud 2
Nøgleaktiviteter 3
Diskuterende Del: 3
En Af Fordelene for Søstrene Grene Ved at Anvende Franchisekonceptet Er, at De Har Fuld Kontrol Over Butikkerne. 3
Søstrene Grene Er En Born-Global Virksomhed. 4
Identificér En Væsentlig Udfordring for Søstrene Grenes Fremtidige Vækstplaner. Diskuter Mulige Løsninger Af Den Valgte Udfordring. 4

Uddrag
Søstrene Grene’s værditilbud er en af de ting som har en virkelig unik betydning for deres succes. Alle deres vare er altid blevet designet så det passer ind i Anna-Clara universet.

Det er et koncept som er den primære grund til deres vækst over årene. Grunden til denne succes er at, det har skabt værdi hos kunden, bl.a. det med at man kan gå ind i butikken og være overrasket over hvad for nogen nye produkter der ny er i butikker, det har også været med til at skabe værdi hos kunden.

Deres medarbejderressourcer er hele grunden til at de kan opretholde det her fascinerende varesegment og det ekstremt brede sortiment. Som også er deres nøgleaktivitet.

På baggrund af at deres værditilbud med deres brede sortiment er så vigtigt for deres succes, kan vi også konkludere at deres samarbejdspartnere er vigtige for dem.

De samarbejder med mange forskellige leverandører som kan levere det her brede sortiment, derfor er de meget afhængige af deres leverandører og de er derfor også vigtige for deres succes.