Snapchat Vinder Kampen om Gymnasieelevers Opmærksomhed

“Snapchat vinder kampen om gymnasieelevers opmærksomhed” er meningsjournalistik under genren kronik. Skrevet at Anders Colding- Jørgensen udkom den 19. februar 2015 i avisen “Information. Anders Colding-Jørgensen er cand.psych., derudover er han foredragsholder og ekstern lektor ved IT-Universitetet.

Kronikken er som tidligere nævnt skrevet, af Anders Colding- Jørgensen, denne kronik bærer meget præ af hans holdninger til de sociale medier i skoletiden. Via hans argumentation og dokumentation vil han overbevise rektorerne samt ledelsen fra de danske gymnasier, om at der skal skabes meget større fokus på brugen af de sociale medier i skoletiden. Yderligere forklare og dokumentere han for, hvilke betydninger alle disse afbrydelser har for elevernes indlæring.

Indledning
”Har du nogensinde prøvet at gå online for at læse en arbejdsrelateret artikel blot for at blive fanget af en mere spændende overskrift og snart finde dig selv i færd med at læse noget helt andet, end du oprindeligt planlagde?” Sådan starter Anders Colding-Jørgensen sin kronik.

Ja, hvem kan ikke genkende dette? Hvad kan der egentligt ske ved det? Personligt har jeg prøvet, at blive forstyrret midt i undervisningen. En besked der tikker ind på min telefon, mens læreren gennemgår noget ved tavlen. Jeg er nysgerrig! Hvem kan det mon være? Hvad vil de?

Jeg tager telefonen op og tænker, ”Jeg kan sagtens lige se hvem det er fra, og stadig følge med i undervisningen”. Inden jeg ser mig om, har jeg læst beskeden og i færd med at besvarer, pludselig går det op for mig at jeg slet ikke følger med i undervisningen. Hvad har jeg gået glip af? Og hvorfor giver det ikke mening, hvad læreren snakker om nu…

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her