Retnemt | Raport | Noter

Indledning
I denne mini rapport skal vi undersøge nærmere hvorfor Retnemt ikke er så bred på markedet, og hvilke konsekvenser det kan medfølge for en virksomhed som denne.

Virksomheden Retnemt er meget sæsonpræget, derfor er det ikke altid de har nogle af de sæsonvarer på lager til deres kunder. og sådan koncept som denne er medfølger konsekvenser for virksomhedens omsætning og likviditet.

Retnemt er et online anpartsselskab, som sælger måltidskasser via deres online hjemmeside. De udleverer mere end 50.000 måltidskasser med friske råvarer til deres kunder.

De har mere end 76 ansatte i deres virksomhed. Deres mål er at undgå madspild så meget som de nu kan, og de sikre det ved at når du for kun leveret de råvarer som du skal bruge til din målret og ikke mere end det.

Og det bidrager naturligvis mere til bæredygtighed, som de beskriver inde på deres hjemmeside. De er heller ikke ungernes første prioritet. deres målgruppe er nærmest kun voksne, og ældre som ikke lige har tid selv til at tage ud og handle

det kan være arbejder børnefamilier, eller generelt bare ældre der ikke gider at tage ud af handle, derfor en koncept som denne ville være rart for dem at få det leveret.

Uddrag
De promoverer sig på deres hjemmeside ved at skrive, at det er den lette måde. De har sat de gode anmeldelser ind på deres hjemmeside

som de har taget ud fra trustpilot, hvilket gør at de virker oprigtige og er til at stole på. de promoverer sig ikke så meget med reklamer i aviser eller fjernsynet, men man kan sagtens få øje på en reklame, som omhandler dem

på Facebook eller andre sociale medier. Andre stimuli er kunderne og landets forholde til diverse ting. Økonomiske forholder i Danmark er gode

da vi er et af de rigeste lande, Pengene i landet er ikke nogen der i Danmark bliver betegnet, som fattig. Men nu vil vi gerne i dybde med leveringen hos Retnemt, som vi ser som en stor udfordring.

De leverer kun i store byer, og det er jo selvfølgelige med til at begrænse deres målgruppe og kunder. Denne virksomhed har også meget høje priser i forhold til levering. og det er jo ikke alle mennesker der gider at betale så meget for nogle råvarer

de kan få skaffet i det nærmeste supermarked, for lave priser. Der kan være flere konsekvenser når man driver en virksomhed som Retnemt

i udgangspunkt i at de ikke er et bredt nok marked. kan være årsag til de ikke får leveret hurtig ud til kunderne, derimod kan de miste mange kunder.

hvor kunderne så hellere vil foretrække Retnemt konkurrenter som Nemlig og Årstiderne. dette kan fører til et problem for Retnemt.

kunderne kan stå og mangle noget fra dag til dag, og ser frem til at modtage deres vare dagen efter, og dette er en udfordring for Retnemt da de har lang tids levering mellem 2-3 dage.

mange vælger virksomheden Aastiderne i stedet for da virksomheden tilbyder gratis levering i hele landet uanset hvor meget man bestiller for. men hvorimod hos Retnemt skal man købe over 600 kr. for at få gratis levering. Nogle steder leverer de kun 1 gang i ugen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu