Psykologien bag | Hvordan kvinder bliver tiltrukket af mænd

Kvinders og mænds biologiske tiltrækning af hinanden er vidt forskellige, hvilket er vigtigt at huske på, når man dater og skal forstå psykologien bag en tiltrækning af et andet menneske.

En sætning beskriver det meget godt: “Mænd bliver tiltrukket af, hvad de ser og kvinder bliver tiltrukket af, hvad de hører og føler”. Derfor ser mænd porno, og kvinder ser kærlighedsfilm, hvor følelserne er i højsædet.

En udbreddet misforståelse (Særligt hos mænd) er, at mænd tror, at hvis man skal tiltrække en kvinde, så sker det på samme måde, som mænd bliver tiltrukket af af kvinder, nemlig ved deres udseende.

Kvinder kan få den helt samme følelse af tiltrækning af de andet køn, som når en mand, der ser en god røv (Uden udseendet spiller en roll)e.  Som f.eks. hvis en kvinde flirter med en mand, der viser en selvsikker adfærd og har en god charme.

Det er ikke kun en selvsikker mand, der kan få en kvinde til at blive tiltrukket af en mand, der er flere områder der kan skabe tiltrækning hos en kvinde. Forneden kan du se et lille uddrag:

– Humor
– Social intelligens
– Maskulinitet
– Selvtillid
– Charme

Ovenstående er vigtige områder at huske på, når man som mand dater en kvinde. Særligt når du benytter gratis dating tjenester og lignende.

Du kan læse mere om emnet i denne uddybelse omkring emnet.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu