Indledning
”Peaceforce” er en kortfilm lavet af Peter Gornstein, med Science Fiction-genre fra år 2011. Filmen er blevet sat 21 år ud i fremtiden, fra da filme blev udgivet, hvor vi så skal forstille os at være i år 2032, i en form for destrueret Danmark.

Temaet i kortfilmen er tillid og mistillid. Under hele filmen fremvises det tydeligt at Danmark er i rent kaos, og at de civile mennesker er ramt af ekstrem fattigdom og slut, men de Civile mennesker prøver ihærdigt at komme ind til peaceforce-basen, i et håb om at de kan få hjælpen fra dem.

På ydersiden virker peaceforce som en rigtigt troværdig base, som ville hjælpe folket og hjælpe landet med at genoprettes, men alligevel ligger landet stadig i ruiner.

De giver dog udtryk for at de ville ”Hjælpe” Civilbefolkningen ved netop at prøve at genopbygge Danmark igen, dette får vi også af se, når soldaten AHT-43262 (Daniel) som er en soldat, er på vej ud til det sted der er nødråb om hjælp, da en elefant var gået amok på de civile folk.

Daniel har meldt sig ind til Peaceforce-basen i den tro, om at deres fokus ligger på at skabe en værdig fremtid for både dem og den civilebefolkning, og få Danmark op og køre igen.

Men det viser dig dog, at ingen af mennesker er som de enlig selv giver udtryk for. Det viser sig dog i virkeligheden at peaceforce består magthungrende mand og repræsentanter fra de ydre distrikter, som så spørg om hjælp med hensyn til elefanten som går amok. Det viser sig så at elefanten er fredlig, og de kun var ude på at dræbe elefanten for at hamstre dens kød.