Indledning
”Par ting” er en kort novelle skrevet af Jesper Wung Sung. Novellen er en del af en større novellesamling kaldet ”Mænd er fra Marstal”.

Novellesamlingen blev skrevet i 2007, og indeholder i alt 20 forskellige noveller. Denne novellesamling kredser om

hvordan mænd til tider kan være kæphøje og føle sig hævet over andre, men også hvor ynkelige og sympatiske de engang imellem også kan være.

”Par ting” handler om et par, og deres samtale oppe i deres lejlighed. En samtale omkring kvindes krop, og om den manglende kærlighed, som hun føler at hun ikke får fra sin partner mere.

Uddrag
Novellen udstrækker sig over få minutter, alt imellem 5-10 minutter. Det kan vi se, da samtalen er relativ kort og de højst sandsynligt er på vej ud ad døren.

Novellen er skrevet i 2007, hvilket ville sige at novellens handling foregår i moderne tid. I den moderne tid er der meget fokus på tynde og slanke piger, hvilket godt kan kvinder der ikke ser sådan ud, usikre.

Novellen foregår i en lille lejlighed på Vesterbro i København. Jesper Wung Sung har skrevet inden novellens start, at dette er aflyttet og nedskrevet på en tynd lejlighedsvæg.

Novellens hovedpersoner er manden og kvinden som bor i lejligheden. Kvinden er meget oprevet og søger hele tiden efter en ny måde, hvorpå hun kan starte en diskussion.

Manden er stille og rolig, og prøver at berolige kvinden, selvom han kun gør det værre. De begge er meget stædige, hvilket tydeligt kan ses i deres attitude imod hinanden.

”Det kan da godt være jeg ikke har en krop som Schwarzenegger, men nu har du jo heller ikke ligefrem en som Pamela Anderson”