Nets Denmark A/S | SRO

Studieretningsopgave
Fag:
Afsætning A
Virksomhedsøkonomi A

Opgavebeskrivelse
Udarbejd en kort virksomhedskarakteristik af en selvvalgt virksomhed.

Foretag en intern eller ekstern analyse af den valgte virksomhed. Du vælger selv, hvilke elementer, der medtages i analysen.

Vurder virksomhedens fremtidige strategi, med udgangspunkt i analysen.

Indledning
Teknologien fylder i dag mere end nogensinde før, hvilket også medbringer mange nye og spændende samt innovative idéer verden over. I Danmark er vi en af de ledende lande inden for branchen, hvilket sågar betyder at vi har en god mængde virksomheder som specialiserer sig inden for området.
Én af de virksomheder er Nets Denmark A/S som er med til at gøre det lettere for både virksomheder og kunder at betale og modtage betalinger. Det kræver en veluddannet medarbejderstab som kan vedligeholde og sikre IT-systemerne, så der i tilfælde af nedbrud eller hackingangreb er kontrol over situiationen.
Vi har i Danmark siden 1983 brugt dankort til at købe ting og første køb på internettet skete i 1999. I dag har stort set næsten alle et dankort, frem for checks og kontanter. Sammen med den teknologiske udvikling er der selfølgelig kommet flere alternativer til dankortet, som f.eks. Mobilepay, samt andre apps og kryptovalutaer.
I dét kommer der samtlige trusler som hackerangreb, eller hvis netværket går ned pga. fejl.
Teknologien er dog kommet for at blive og det er blevet meget mere bekvemt for mange mennesker at betale nu om dage, så hvis man ikke lige har kontanter, eller for den sags skyld dankort med, kan man altid tage telefonen op ad lommen og betale med den. Og den forsætter kun med at udvikle sig.

Indholdsfortegnelse
Indledning 2
Metode 3
Virksomhedskarakteristik 4
Intern analyse 5
De 7 p’er 5
Værdikæde 5
Rentabilitetsanalyse 6
Delkonklusion 6
Vurdering af strategier 7
Ansoffs vækstmatrice 7
Delkonklusion 8
Konklusion 8
Litteraturliste 10
Bilag 1 11
Bilag 2 12
Bilag 3 13
Bilag 4 14

Uddrag
Nets A/S er en servicevirksomhed som florerer på B2B-markedet. Det er et aktieselskab hvilket vil sige at de er børsnoteret, hvilket de blev i september 2016 . Nets A/S er en nordisk udbyder for kort-, betalings- og informationsservices til banker, butikker og detailkæder, private virksomheder samt den offentlige sektor, det gælder både fysiske butikker og webshops. De blev grundlagt i 2009 da virksomhederne PBS Holding A/S og Nodito A/S fusionerede .
De har hovedsæde i Ballerup, Danmark. Nets Denmark A/S havde i 2016, 2454 medarbejdere og den administrerende direktør er Bo Nilsson .

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu