Indledning
Min generations nye sol. Jeg stirrer direkte ind i den, indtil mine øjne står i flammer. Hjerter, likes, emojis og opdateringer falder for øjnene af mig som en nedadgående elevator. Jeg stirrer mig blind på modellers perfektioner, kun for at finde fejl hos mig selv.

Uddrag
Min første mobil var en Samsung. Den kunne modtage og sende beskeder, og foretage og modtage opkald. Det var dens eneste formål. Det var det eneste jeg brugte den til.

Mere mente jeg ikke at jeg behøvede; Og det gjorde jeg jo i virkeligheden heller ikke. Dengang var jeg opslugt af mine Barbiedukker, der udspillede et perfekt liv, som jeg nok i virkeligheden håbede blev til mit eget, når jeg nu engang blev voksen.

Jeg glædede mig til at blive voksen. Selvstændigheden og friheden, tænkte jeg. Min rejse fra barn til voksen har været lang, og der er stadig vej endnu.