Overgangen fra mine tidligere skoleår til en ny hverdag på HHX

Indledning
Mit navn er X G, og jeg bor i A i et lille villakvarter kaldet Yparken. Der bor jeg med min familie på fire individer: Mor, far og min lillebror. Det er en rigtig kernefamilie, som jeg er opvokset i, det har altid været sådan. Min mor X arbejder som maskinsnedker i en produktionsvirksomhed kaldet X.

Min far er til daglig bankmand hvor han både arbejder, og rådgiver kunder som er privat eller erhverv baseret. X (min lillebror på 14 år) bruger til daglig tid på håndbold, fodbold og venner, hvilket meget af hans fritid ryger på. X og jeg har de samme interesser, og derfor er vi meget forbundet i dagligdagen.

Uddrag
Derudover i niende klasse startede jeg på job i Daglig brugsen X, hvilket var et fint sted at arbejde som en ung der gerne ville tjene lidt penge. Jobbet i brugsen har jeg også fået igen herefter mit efterskoleophold og er rundet 50.000 optjente kroner fra jobbet. Jobbet gik lidt udover fester dette år da jeg ofte arbejdede om lørdagen, men det er jeg fint tilfreds med nu.

Det var også i niende klasse jeg fik min nuværende kæreste X. X mødte jeg gennem håndbold og fælles interesser. Hun bor i X og hende bruger jeg ofte tid med når jeg har tid og fri.
Efter niende klasse drog jeg som ovennævnt på efterskole. Det har været en af de bedste oplevelser for mig og jeg savner det allerede meget.

Efterskoleåret foregik på X X Efterskole og de mange sportsfag og muligheder på netop denne skole gør skolen til en idrætsefterskole.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her