Medier vil have holdninger, men gør os dumme… | Analyse

Indledning
En debat siges at være flere menneskers meningsudveksling om et emne. Muligheden for at ytre sine meninger og holdninger til offentligheden har aldrig været nemmere, men er dette et problem?

Er den offentlige debat der foregår på medierne ikke tilstrækkelig, i den forstand at debatten er enormt unuanceret? Har medierne et særligt ansvar for, hvordan den offentlige debat foregår?

Uddrag
Men er denne form for unuancerede offentlige debatkultur der tilsyneladende findes på de sociale medier så stort et problem?

Hvis dette er sagen, hvis ansvar er det så at sørge for at dette problem løses, og gøre den offentlige debatkultur mere nuancerede?

Som netop berøre et af de emner der bliver diskuteret af de såkaldte kontroversielle, radikale og konfliktsøgende personer på det åbenbart meget unuancerede debatforum, de sociale medier

kan jeg stille spørgsmålet: Er det ikke at berøve visse grupper i samfundets ytringsfrihed, at fratage dem deres mulighed for at ytre deres mening, hvor grundlaget for dette netop er den holdning eller det synspunkt der er på emnet?

Jeg ville da helt bestemt mene at det ville være en krænkelse af en danskers rettigheder at fratage dem retten til at ytre sig om visse emner eller på visse platforme.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu