Magt og afmagt | Dansk Stil

Problemformulering
Flere og flere unge i Danmark bliver afhængige af sociale medier. Jeg vil undersøge hvordan de sociale medier påvirker unge mennesker før og nu samt hvor stort omfanget er.

Herunder vil jeg se på afhængigheden, stressfaktoren samt påvirkningen af de unges selvværd. Slutteligt vil jeg undersøge hvad vi kan gøre for at mindske problemet.

Indholdsfortegnelse
* Problemformulering
* Hvad bruges sociale medier til
* Hvordan påvirker de sociale medier de unge
* Hvad er selvværd
* Hvorfor bliver man afhængig af de sociale medier
* Hvad betyder det at være afhængig
* Produkt
* Hvad kan man gøre for at mindske problemet
* Konklusion

Uddrag
De sociale medier bruges til mange ting men især for at kunne komme /i kontakt med andre, men det handler jo ikke kun om at komme i kontakt med andre. de sociale medier bruges til så mange ting. det er jo også forskel på hvem der bruger dem og til hvad. /

Som sagt er der jo forskel på hvem og hvad folk bruger de sociale medier til, men primært kan det være til at se hvad vennerne laver og få /oplysninger som de har sendt ud og måske nogle lidt /ældre bruger det til at få /nyheder og informationer om arrangementer eller /om hvad der sker rundt i verden.

Man kan faktisk sætte de sociale medier /ind i grupper fx…

/Socialt netværk: det er hvor man kommunikerer fra nettet med venner og hvem man ellers snakker eller skriver med. Det kan fx være /Facebook, /movie star, /instagram, /snapchat osv. …

/Medie delingstjenester: det hvor man kan /uploade billeder, /film. de fleste af de medier har hvor man kan /have en profil og /kommentere på tingende. Det kan fx være /yt, /instagram eller /tik tok.

Mikroblogs: der kan man dele /statusopdateringer som kan ses af dem som følger din profil. Det kan fx være /twitter. /

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu