Kønsroller i 2021 | Essay

Indledning
Kønsroller er et meget kontroversielt emne som har en stor betydning i vores samfund. Sin udvikling skaber meget konflikt og diskussioner på grund af forskellige meninger om hvad er rigtigt, og det er et normalt menneske opfatter hvad vil det sige at være en rigtig mand eller en kvinde.

Folk forventer at vi skal opføre os på en bestemt måde som de forskellige køn har været gennem årerne i forhold med regler og forventninger.

I Danmark, er det ikke så meget ulighed i forhold med ligestilling, eller det er hvad vi tror, fordi det er stadig væk noget at ændre i forhold med politik og det økonomiske område.

Uddrag
Jeg synes det er unødvendigt, at mange mennesker føler sig chikaneret i 2021 når de ser en dreng med kjole på, især på en forside af et så indflydelsesrigt magasin.

Når det burde at være det modsætte i en så avanceret samfundet, i forhold med kønsroller, og i forhold med at folk burde at tage det i vil på uden at blive kritiserer af de andre.

I 1700, at ser feminin ud var en del af hvordan mænd skulle opstilles. Det var meget almindeligt at de havde langt og pænt hår, højhælede sko var en tilbehør som symboliserede status på det tidspunkt, og lyserødt farven var en af de primære for dem.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu