Kamstrup A/S afsætning

Opgavebeskrivelse
Vurder, hvilke vækststrategier Kamstrup A/S anvender.

Vurder, hvor i værdikæden Kamstrup A/S er særligt værdiskabende.

Vurder, hvordan Kamstrup A/S’ likviditet overordnet har udviklet sig i 2017 og forklar, hvilke væsentlige forhold der har været årsag til udviklingen.

Vurder Kamstrup A/S’ fremtidsudsigter med udgangspunkt i besvarelsen af spørgsmål 1.1 - 1.4.

Udarbejd den optimale afsætningsplan for det kommende kvartal, når der tages hensyn til den begrænsede kapacitet på 600 maskintimer.

Beregn det samlede dækningsbidrag ved den optimale afsætningsplan. Se spørgsmål 2.1.

Vurder, om det er lønsomt at købe GUM15 hos samarbejdspartneren.

Beregn den optimale salgspris og afsætning for kalenderlyset ved anvendelse af differensmetoden.

Redegør for de variable omkostningers forløb ved produktionen af beholderne.

Angiv mulige årsager til de variable omkostningers forløb.

Vurder, hvilken opstillingsform resultatopgørelsen for 2017/18 for HC. Gunder A/S skal opstilles efter.

Opstil en balance for Gunder A/S pr. 30.06.18. Der skal ikke udarbejdes noter.

Diskuter, hvordan den logistiske effektivitet kan blive påvirket, hvis Gunder A/S begynder at indkøbe nogle af sine varer fra leverandører i Asien.

Uddrag
Kamstrup A/S er blandt verdens førende leverandører af løsninger til måling og styring af energi- og vandforbrug. Virksomheden har mange certificeringer indenfor miljø og kvalitet.

Kamstrup A/S´ mission er at skabe fremgang for kunderne genne, udvikling af innovative målingssystemer til energi- og vandforbrug. Virksomheden har hidtil haft hele deres produktion primært i Danmark.

Men for at tilfredsstille de amerikanske kunders forventninger om kortere leveringstid og at løse hele logistikkæden bedre, har virksomheden besluttet at sætte produktion og i Atlanta. Styrken på der amerikanske marked skal findes i produktion, som hos Kamstrup er automatiseret i lang højere grad end hos konkurrenterne i USA.

En af virksomhedens værdier er den umiddelbare nærhed til det amerikanske marked og hermed deres muligheder for at tilpasse målere til specifikke behov. Udover det sikre deres effektive produktion, at de har nogle produkter med højt og konsistent kvalitetsniveau.

Det er især på området den udgående logistik, at virksomheden skaber stor værdi for kunden.

Det er tydeligt, at det er vigtigt for virksomheden at have en effektiv ekspedition og hurtig levering til kunden i USA. Derudover gør deres effektive udgående logistik også, at det bliver nemmere for kunden at få specifikke produkter, der passer til deres efterspurgte ønsker.

Udover det skaber virksomheden også stor værdi for kunden gennem deres effektive produktion, da de her sikre kunden nogle produkter i god kvalitet. Ud over det arbejder de hele tiden på at lave nye og mere effektive produkter, så kunden i fremtiden kan få nogle endnu mere optimerede produkter med bedre teknologi.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her